Devrim Zengi: Şampiyonluk yarışında hakem faktörü çok önemli…

Yorumcumuz Devrim Zengi, 343 Digital takipçileri için Trendyol Süper Lig’in ilk 12 haftalık bölümünü, hakem performanslarını ve şampiyonluk yarışını kaleme aldı.

Devrim Zengi: Şampiyonluk yarışında hakem faktörü çok önemli…

Fred, Becao ve Djiku gibi üç önemli oyuncusu sakat olan Fenerbahçe, milli araya kayıpsız girmek istiyordu fakat Trabzonspor’a kaybetti. Ama bence Adana deplasmanındaki 1 puanı kayıp değil, kazanç olarak görüyorum. Adana Demirspor deplasmanından puanla dönmek gerçekten çok zor ama Fenerbahçe tam kadro olsaydı, Fenerbahçe’nin oradan 3 puanla dönebileceğini düşünüyordum. Nasıl bakarsanız bakın Adana’dan puanla dönmek iyidir. 


FENERBAHÇE’DE MORALLER YÜKSEK!
Galatasaray’ın kaliteli bir kadrosu var ama Icardi’nin sakatlığından sonra form olarak düşüşe geçtiklerini söyleyebiliriz. Fenerbahçe’nin de sakatları var ama her ne olursa olsun 12-13 günlük araya averajla da olsa lider girdi. Bu da Fenerbahçe’de moralleri yükseltti. 

 

HAKEM FAKTÖRÜ ÇOK ÖNEMLI!
Şampiyonluk yarışı Galatasaray ile Fenerbahçe arasında geçecek ve en az hata yapan takım şampiyon olacak. Tabii burada hakem faktörünü unutmamak lazım. Hem Hatayspor-Galatasaray hem de Adana Demirspor-Fenerbahçe maçında net hakem hataları yaşandı. Galatasaray’da Icardi’nin bir penaltı pozisyonu var, orada inanılmaz bir tepki gösterdi Galatasaray. Ama Barış Alper Yılmaz’ın rakibine attığı dirseği kimse konuşmuyor. O dakikada Barış Alper Yılmaz’a çıkacak bir kırmızı kartın ardından belki de Icardi’nin penaltı pozisyonu olmayacaktı. Fenerbahçe maçında ise Adana Demirspor’a verilmeyen iki tane kırmızı kart var. Ben Halil Umut Meler’e “Cüneyt Çakır’ın kötü çakması” diyorum. Cüneyt Çakır’ı taklit etmeye çalışıyor, kötü maç yönetiyor. Verdiği skandal kararlarla Fenerbahçe’nin puanlarının çalınmasına neden oldu. Özellikle Rodrigues’e kırmızı kartını çıkarsaydı; Fenerbahçe, Adana Demirspor maçını kazanırdı.

Yorumlar (0)

    Henüz hiç yorum yok...
Yorum yapmak için giriş yapınız...