Süper Lig geri döndü

Ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle lige verilen ara sona erdi. Süper Lig, erteleme maçlarıyla yeniden başladı.

Süper Lig geri döndü

FENERBAHÇE VE KAYSERİSPOR KAZANDI

 

Süper Lig'de ara sona erdi. Süper Lig, 23. haftada oynanması gereken fakat deprem felaketi nedeniyle ertelenen maçlarla yeniden başladı.

 

Ülker Stadyumu'nda Konyaspor'u konuk eden Fenerbahçe, Enner Valencia'nın 2, Joshua King ve Attila Szalai'nin birer golüyle karşılaşmayı 4-0 kazanarak lige 3 puanla geri döndü ve Galatasaray ile arasındaki puan farkını yeniden 6'ya indirdi.

 

Günün diğer maçında ise Giresunspor'a konuk olan Kayserispor karşılaşmayı Carlos Mane ve Mame Thiam'ın golleriyle 2-1 kazanırken, Giresunspor'un tek golü Riad Bajic'ten geldi.

HAFTA İKİ ERTELEME MAÇIYLA DEVAM EDECEK

 

Dün oynanan Fenerbahçe-Konyaspor ve Giresunspor-Kayserispor maçlarını bugün Ümraniyespor-Adana Demirspor ile Beşiktaş-Antalyaspor maçları takip edecek.

 

13 Kasım 2022 tarihinde oynanması gereken fakat Taksim'deki terör saldırısı nedeniyle 14 Şubat'a ertelenen Beşiktaş-Antalyaspor maçı, 6 Şubat'taki deprem felaketi nedeniyle bugüne ertelendi.

 

ANTALYA VE BEŞİKTAŞ'TA TOPLAM 27 EKSİK

 

Statü gereği sadece 13 Kasım tarihindeki tescilli futbolcularından yararlanacak iki ekipte giden futbolcular, yeni transferler ve sakatlar göz önüne alındığında toplam 27 eksik bulunuyor.

 

Antalyaspor'un yeni transferler Erdal Rakip, Helton Leite, Balint Szabo, Emrecan Uzunhan, Bertuğ Yıldırım, Doğukan Sinik, Mark Mampassi ile Yannick Nkurunziza statü gereği forma giyemeyecekler. 

 

Beşiktaş'ta ise kart cezalısı Masuaku'nun yanı sıra yeni transferler Vincent Aboubakar, Amir Hadziahmetovic, Onur Bulut, Omar Colley ve Alexandru Maxim bu karşılaşmada sahada olamayacak.

Yorumlar (0)

    Henüz hiç yorum yok...
Yorum yapmak için giriş yapınız...