Gaziantep FK - Galatasaray maçının ardından

Galatasaray Teknik direktörü Okan Buruk, iyi bir performans sergileyerek galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade etti.

Gaziantep FK - Galatasaray maçının ardından

Süper Lig'in 4'üncü haftasında Galatasaray deplasmanda Adana Demirspor'u 3-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi.

Gaziantep FK'nın maça üçlü savunma ile başlayıp ardından 5'liye döndüğünü belirten Okan Buruk, "Durum böyle olunca top bizdeyken doğru işler yaptık ve rakibimizin yerleştiği alanlarda hareketliliğimiz ile erken gol bulduk. İlk yarım saat rakibe pozisyon vermedik. İkinci yarı ikinci golle maçı bitireceğimizi düşünüyorduk ve öyle oldu. İki ve üçüncü gol ile rahatladık. Bugün oyun, disiplin ve konsantrasyon olarak iyi günümüzdeydik. Oyuncularımı kutluyorum. Futbolcularımız bir arada oynadıkça fiziksel ve taktiksel olarak gelişiyor ve birbirlerine uyum sağlıyorlar. Bugün genel olarak oynayan herkes çok iyi performans sergiledi" dedi.

Okan Buruk, transfer çalışmalarının da sürdüğünü dile getirerek, geçen yılki kadroyu koruyarak transferler yaptıklarını, Avrupa ve Türkiye'de en iyi şekilde mücadele etmeyi amaçladıklarını da sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)

    Henüz hiç yorum yok...
Yorum yapmak için giriş yapınız...