Fenerbahçe - Gaziantep FK maçının ardından

İSTANBUL, (DHA) - Fenerbahçe, Süper Lig’de 2023-2024 sezonunun ilk hafta maçında konuk ettiği Gaziantep FK’yı 2-1 yendi. İsmail Kartal, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe - Gaziantep FK maçının ardından

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında müsabakayı değerlendiren Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, kazandıkları için mutlu olduklarını ancak oyunun kendilerini memnun etmediğini söyledi.

Maça iyi hazırlandıklarını aktaran Kartal, “Moral motivasyon olarak gayet iyiydik. Son oynadığımız üç maçı da kazanarak gelmiştik. Güzel de bir başlangıç yaptık. Rakibin 10 kişi kalmasıyla, eksik kalan rakibimize karşı istediğimiz oyunu sergileyemedik. Buna rağmen gol pozisyonlarımız vardı. Kaçan penaltı vardı. Bir iki tanesini gol yapsak maçı da farklı kazanabilirdik” dedi.

Eksik kalan takımlara karşı daha iyi oynamaları gerektiğini belirten Kartal, “İlk maçlar her zaman zordur. Oyun olarak iyi oynamadık. Bizim için referans oldu. Kazandığımız için mutluyuz. Ancak oyundan mutlu değilim. Futbolda ciddi olmazsanız hemen ceza kesilir. Dersler çıkaracağız” diye konuştu.

“BİRAZ ONLARA BİRAZ BİZE ÇALMIŞ OLABİLİR”

Maçın son bölümünde tartışılan penaltı pozisyonuyla ilgili de konuşan tecrübeli teknik adam, “Yeni çıkan kurala göre topu uzaklaştırmak isterken kendi takım arkadaşının eline çarparsa penaltı değil. Biraz onlara biraz bize çalmış olabilir. Rakip 10 kişi kalsa da kendi oyunumuzu oynayamadığımız için kendimizi eleştirmeliyiz” ifadelerini kullandı.

“ALTAY BİZİM OYUNCUMUZ”

Kaleci Altay Bayındır’ın performansıyla ilgili gelen bir soruya İsmail Kartal, “Altay konusunda şunları söylemek istiyorum. Bu konunun çok üstüne gitmememiz gerek. Kaybetmek kolay, kazanmak önemli. Sonuçta bizim oyuncumuz” şeklinde cevap verdi.

Yorumlar (0)

    Henüz hiç yorum yok...
Yorum yapmak için giriş yapınız...